HET WAARDENBURGS PLATFORM
het platform om samen vooruit te komen 
 


Het Waardenburgs Platform

Het Waardenburgs Platform is voortgekomen uit de onrust die is ontstaan, nadat de media hadden gemeld, dat de Bungawallwoningen op de Weerdenborch in Waardenburg mogelijk moeten verdwijnen vanwege aanpassingen in de Rijksweg A2 om daarmede de doorstroming van het (vracht-)verkeer in de toekomst te garanderen. De bewoners van deze Bungawallwoningen zijn verenigd in de Bewonersvereniging Bungawalls Weerdenborgh. 

Voormalig voorzitter van die vereniging, Gilles Tebrunsvelt (mail@Waardenburgs-platform.info), heeft voor de inwoners van Waardenburg een platform opgericht, zodat zij niet alleen zo veel mogelijk informatie krijgen over alles wat er speelt en georganiseerd wordt, maar ook dat die informatie waar nodig toelichting krijgt. 

Daarnaast is het platform er voor dat individuele inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen uit Waardenburg om hun visie, gedachten, meningen, ideeën en plannen over het voetlicht kunnen krijgen, want er gebeurt in Waardenburg meer dan menigeen weet van heeft. Tenslotte zijn wij samen Waardenburg!

ALLEEN SAMEN KOMEN WE VOORUIT

Ons secretariaat is gevestigd aan de Weerdenborch 25, 4181 DA Waardenburg en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur en op werkdagen (behalve vrijdags) van 20.00 tot 21.00 uur op +31(0)6-1291 4822.

E-mailen
Bellen