HET WAARDENBURGS PLATFORM
het platform om samen vooruit te komen 
 


Dit is een pagina van en voor het dorp Waardenburg

Langs deze weg willen wij verenigingen en instellingen, maar ook particulieren en ondernemers de ruimte bieden om hun mededelingen te verspreiden.

Elke inwoner, vereniging of ondernemer kan en mag artikelen, advertenties, foto- en videomateriaal laten plaatsen.

Dus als u over een bepaald onderwerp met betrekking tot Waardenburg iets te melden hebt, of als u iets anders aan uw dorpsgenoten kwijt wilt, nodigen wij u uit om van deze website gebruik te maken. Dus als u een bingo-avond (denk aan de corona-regels!) wilt organiseren, een fiets- of wandeltocht wilt organiseren, een garageverkoop wilt houden, via deze website kunt u het aan iedereen mededelen. En ook kunt u iets te koop aanbieden of te koop vragen. Iedere week zullen wij deze pagina in z'n geheel verversen.

Wij zullen uw publicatie gedurende een week plaatsen. Na die week kan afhankelijk van de aard van het bericht uw boodschap naar ons digitaal archief verhuizen en blijft voor iedereen bezoekbaar.

Vindt u dat uw publicatie langer aandacht verdient, kunt u ons hiervoor via de knop 'contact' of via de mail (mail@waardenburgs-platform) een bericht sturen.

Let wel: berichten met een grievende, kwetsende, beledigende of racistische strekking zullen nimmer geplaatst worden.



E-mailen
Bellen