ALLEEN SAMEN KOMEN WE VOORUIT!
 
 


Contact

Het bestuur van de Bewonersvereniging Bungawalls Weerdenborgh bestaat momenteel (nog) uit:

G.H.H. Tebrunsvelt, Weerdenborch 25, 4181 DA Waardenburg, 06-12914822, mcgilles@online.nl en mail@waardenburgs-platform.info, voorzitter

W.A. Westervoort, Weerdenborch 13, 4181 DA Waardenburg, wawestervoort@hotmail.com, secretaris

D. Mulder, Bernhardstraat 22, 4171 EE Haaften, demissionair penningmeester

Het nieuwe bestuur zal bij de eerstkomende ledenvergadering zitting gaan nemen. Indien het bestuur dan niet voltallig is, zal er voor de vacante plaatsen een verkiezing worden gehouden.

Het Waardenburgs Platform heeft vooralsnog geen bestuur. Activiteiten en communicatie worden voorlopig waargenomen door de voorzitter van de Bewonersvereniging. Er wordt nog nagedacht of het Waardenburgs Platform een vereniging of een stichting moet worden. Het platform heeft nog geen deelnemers.

  • Om lid te worden van de Bewonersvereniging Bungawalls Weerdenborgh dient u eigenaar te zijn van een Bungawalwoning/Geluidswalwoning in Waardenburg. U kunt zich laten registreren via onderstaand formulier en wij doen ons best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
  • Om deelnemer te worden van en aan het Waardenburgs Platform kunt u zich laten registreren via onderstaand formulier en wij doen ons best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen. Let op: ook niet-geregistreerde inwoners van Waardenburg kunnen en mogen via dit Platform zijn of haar, gevoelens, ideeën, tips, suggesties of opmerkingen uiten!